VERKSAMHETSFOTO

DÄR DET HÄNDER

Lyft fram det som är unikt på ert företag genom bilder som berättar om er verksamhet och er speciella kompetens. Den här typen av bilder är användbara både internt och ut mot kund, till press eller marknadsföring. Vi vill att bilderna ska spegla ert företags vision och säga något om vilka ni är. Med ett redaktionellt och autentiskt bildspråk stärker vi ert varumärke.

Fotografi på verksamheten
Interiörbilder
Personal i verksamheten
Verksamhetsfoto

BILDER SOM KOMMUNICERAR

Bilderna vi fotar kan användas för att på olika sätt presentera och berätta om ert företag - på hemsidan, i sociala medier, foldrar eller andra typer av presentationer. Vi hjälper er med bilder som kommunicerar och visar verksamheten ur ett aktuellt perspektiv. Bilderna kommer att utöka er bildbank och kan användas under en längre tid i olika kanaler.

slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
slide 5
slide 6
slide 7
slide 7

“De var pålitliga, flexibla och lätta att jobba med - de lyssnar på beställarens behov samtidigt som de vägleder och ger proffsiga tips för att uppnå bästa resultat. Rekommenderas varmt!”

— Cecilia Frisk IKEA of Sweden

“...men tack vare deras kompetens, flexibilitet, nyfikenhet och öga för detaljer så blev slutresultatet oerhört bra! Vi fick många fina bilder att välja mellan.”

— Elin Haglund SKANSKA

VÅR PRISMODELL

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som företagskund har vi alltid ett fast pris per bild. Inget timpris alltså. Ni betalar endast för de bilder ni vill ha. Smidigt va? Och det ingår alltid fria användningsrättigheter.

1. Ni anlitar oss.

2. Vi planerar, riggar och fotograferar.

3. Vi gör ett första urval av bilderna och delar ett galleri med er.

4. Ni väljer ut de bilder ni vill ha.

5. Ni betalar ett fast pris per bild.