PORTRÄTTFOTO I GÖTEBORG


Vi erbjuder porträttfotografering för både företag och privatpersoner.

Oavsett vilken typ av porträtt vi fotograferar så strävar vi efter att förmedla rätt sorts känsla till betraktaren. Den här känslan kan berätta mycket om personen och därför fokuserar vi på att lyfta fram den. Tillvägagångssättet är olika. Ibland kan ett avskalat studioporträtt ge bäst effekt, medan ett porträtt i miljö i andra fall kan vara rätt val.

Så om du är ute efter porträttbilder för till exempel ett reportage, en hemsida eller till LinkedIn – då har du kommit rätt! Hör av dig till oss och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Porträttfoto vid Stenpiren I Almeräng Fotografi I Fotograf Göteborg
Porträttfotografering vid Stenpiren i Göteborg I Almeräng Fotografi

PORTRÄTT TILL FÖRETAG –
PORTRÄTTBILDER I MILJÖ

Behöver ni porträttbilder till ett mer specifikt ändamål – exempelvis till ett reportage i en kundtidning eller bilder för intern kommunikation? Den här typen av porträtt och reportagebilder fotas i en miljö som förstärker budskapet och känslan som ni vill förmedla. Vi kommer gärna med idéer och tankar utifrån era önskemål.

Porträttbild vid Stenpiren I Almeräng Fotografi i Göteborg
Porträtt på Hotel Riverton I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I Urbanista Stad
Porträttbilder för Innerstadens Arkitekter I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I IKEA I Almeräng Fotografi
Porträtt Redhat I Almeräng Fotografi i Göteborg

PRESSPORTRÄTT

När vi fotograferar porträttbilder som är tänkta att användas i redaktionellt sammanhang så som dagstidning, magasin eller dess digitala motsvarighet brukar vi ta hänsyn till följande:

  • Porträttet är fotad i en miljö som ger ett levande intryck och berättar något om sammanhanget du befinner dig i.
  • Det finns ett tomt utrymme i bilderna så att redaktören kan använda sig av text.
  • Vi levererar en serie med varierade uttryck som passar för olika sammanhang och medier.

PORTRÄTT TILL FÖRETAG – PERSONALPORTRÄTT

Vi erbjuder ditt företag porträtt som presenterar de olika personerna inom företaget. Oavsett vilket intryck ni vill ge era kunder så är porträtten viktiga för att sätta den rätta känslan. Ett bra porträtt berättar något om personen och det företag den arbetar på. Tillsammans med er arbetar vi fram ett uttryck som stämmer överens med ert varumärke och stärker känslan av vilka ni är.

För oss är det viktigt att den vi ska fotografera känner sig trygg och avslappnad. Då blir bilderna som bäst. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med porträttfotografering och vi kan på ett avspänt och professionellt sätt fotografera de anställda hos er. Oavsett om ni vill ha porträtt i studio eller i en miljö i på kontoret så behöver du och din personal inte avsätta mer än några minuter per person. Detta är såklart både effektivt och bekvämt för er.

Porträttfoto i studio I Almeräng Fotografi
Porträttfotografering i studio I Almeräng Fotografi
Porträttfoto i studio för Bybrick I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt i studio I Almeräng Fotografi

KUNDCASE: PORTRÄTT IKEA

Letar du efter inspiration eller har du som bildbeställare funderingar? Här kan du läsa om hur det gick till när vi fotade porträtt på 100 anställda på IKEA of Sweden. Vi delar med oss av vår erfarenheter när det gäller plats, ljus, klädval och hur man visar sig från sin bästa sida.

TILL BLOGGINLÄGGET

Personalporträtt för IKEA of sweden I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt för IKEA I Almeräng Fotografi

PORTRÄTTFOTO: CV & LINKEDIN

Det finns många anledningar till att satsa på nya porträttbilder på sig själv. Kanske ska du söka nytt jobb eller vill visa vem du är på Linkedin? Kanske vill du helt enkelt ha en ny profilbild till sociala medier? Oavsett anledning kan vi hjälpa dig med nya porträttfoton som du kan använda i flera olika kanaler. Hör av dig till oss så bokar vi in en fotografering i studion eller i en passande miljö i eller kring Göteborg.

Porträttbild till CV och LinkedIn I Almeräng Fotografi
Porträttbild till CV och LinkedIn I Almeräng Fotografi