PORTRÄTTFOTO

PERSONALPORTRÄTT

De anställda är många gånger det viktigaste ansiktet utåt. Ett representativt och väl ljussatt porträtt är viktigt för att återge det ni vill utstråla mot kund eller inom företaget. Här kan vi erbjuda både bilder i studio eller mer kreativa porträtt i miljö. Vi vill att porträtten ska spegla er verksamhet på ett trovärdigt och naturligt sätt. För att göra det enkelt för er har vi alltid ett fast pris per bild.

personalporträtt 1
personalporträtt 2
personalporträtt 3
personalporträtt 4

PÅ PLATS

Vi tar med oss vår utrustning till din arbetsplats. Oavsett om du önskar porträtt i studio eller porträtt i någon miljö i närheten så behöver du och din personal inte avsätta mer än några minuter per person. Detta är såklart både tidseffektivt och bekvämt för er. Vi har stor vana av att arbeta med porträttfotografering och vi kan på ett avslappnat och professionellt sätt porträttera de personligheter som finns hos er.

personalporträtt 1
personalporträtt 2

KUNDCASE: PORTRÄTT IKEA

Behöver du inspiration eller har du som bildbeställare funderingar? Här kan du läsa om hur det gick till när vi fotade porträtt på 100 anställda på IKEA of Sweden. Vi delar med oss av vår erfarenheter när det gäller plats, ljus, klädval och hur man visar sig från sin bästa sida.

TILL BLOGGINLÄGGET

personalporträtt ikea
personalporträtt ikea

PORTRÄTT FÖR PRESS

Behöver ni bilder till ett mer specifikt ändamål – exempelvis till ett reportage i en kundtidning eller bilder för intern kommunikation? Den här typen av porträtt och reportagebilder fotas i en miljö som förstärker budskapet och känslan som ni vill förmedla. Vi kommer gärna med idéer och tankar utifrån era önskemål.

VAD ÄR SKILLNADEN?

När vi fotograferar porträtt som är tänkta att användas i redaktionellt sammanhang så som dagstidning, tidskrift eller dess digitala motsvarighet brukar vi ta hänsyn till följande:

  • Bilden är fotad i en miljö som ger ett levande intryck och berättar något om sammanhanget du befinner dig i.
  • Det finns ett tomt utrymme i bilderna så att redaktören kan använda sig av text på bilden om så önskas.
  • Vi levererar en serie med bilder med olika uttryck som passar för olika sammanhang och medier.
CV-foto 1
CV-foto 2

CV-PORTRÄTT & LINKEDIN

När det gäller porträtt till ditt CV eller till din profil på LinkedIn är det en bra idé att ha en så ren bild som möjligt för att på ett tydligt sätt visa vem du är. Den här typen av porträtt gör vi ofta i studio men självklart går det bra att hitta en miljö utomhus som funkar för detta ändamål och som stämmer med vem du är och vad du vill förmedla. Hör av dig till oss för att boka in en tid.