PORTRÄTT

FÖRETAGSPORTRÄTT

De anställda är många gånger det viktigaste ansiktet utåt. Ett representativt och väl ljussatt porträtt är viktigt för att återge det ni vill utstråla mot kund eller inom företaget. Här kan vi erbjuda både bilder i studio eller mer kreativa porträtt i miljö. Vi vill att porträtten ska spegla er verksamhet på ett trovärdigt och naturligt sätt. För att göra det enkelt för er har vi alltid ett fast pris per bild.

ENKELT OCH FLEXIBELT

Anlita oss för en effektiv och smidig porträttfotografering av medarbetarna på ditt företag. Vi arbetar flexibelt och med en stor lyhördhet för hur ni vill porträtteras. Vi har stor vana av att arbeta med porträttfotografering och vi kan på ett avslappnat och professionellt sätt porträttera de personligheter som finns hos er.

PORTRÄTT FÖR PRESS

Behöver ni bilder till ett mer specifikt ändamål – exempelvis till ett reportage i en kundtidning eller bilder för intern kommunikation? Den här typen av porträtt och reportagebilder fotas i en miljö som förstärker budskapet och känslan som ni vill förmedla. Vi kommer gärna med idéer och tankar utifrån era önskemål.