FÖRETAGSFOTO

FÖRETAGSFOTO GÖTEBORG

Behöver ni förnya er bildbank eller vill ni uppdatera bilderna på era anställda? Vi fotograferar porträtt, reklam och verksamhetsbilder till ert företag. Vi har vår utgångspunkt i Göteborg men gör fotograferingar runt om i Sverige. Vad kan vi hjälpa er med?

Hannes Almeräng
Moa Almeräng

OM ALMERÄNG

Hannes och Moa Almeräng, fotografer, kreatörer, äkta makar och föräldrar. Många fina titlar, men vilka är vi egentligen och hur jobbar vi som fotografer? Om du vill läsa mer om oss, vår vision och vårt bildspråk klicka här.

Företagsfoto - Almeräng fotografi i Göteborg

DETTA FÅR DU HOS OSS

  • Trovärdiga bilder som bygger ert varumärke
  • Ett naturligt och direkt bildspråk
  • Möjlighet att erbjuda två fotografer
  • Fast pris per bild - betala bara för de bilder ni behöver

LÅT BILDERNA STÄRKA ERT VARUMÄRKE

Vi erbjuder företagsfotografering i form av verksamhetsbilder, reklambilder och porträttfotografering av företagets medarbetare. Vi arbetar flexibelt och effektivt med en lyhördhet för er verksamhet och vision. Med vårt dokumentära bildspråk stärker vi ert varumärke och hjälper er att nå nya kunder.

“De tar till sig kundens önskemål samtidigt som de använder sig av sin kunskap. Rekommenderas varmt!”

— Elin Haglund // SKANSKA

“Almeräng är otroligt flexibla och professionella att jobba med.”

— Krisoffer Hellström // IKEA of Sweden

fotografi på kontor
Representation verksamhet
Vi kommer till ert företag

PÅ PLATS

Vi tar med oss vår utrustning och kommer till ditt företag. Vi har vår utgångspunkt i Göteborg men gör fotograferingar runt om i landet.

prismodell

VÄLJ SJÄLV

Efter fotograferingen får du ett galleri där du själv får välja vilka bilder du vill ha. Behöver du hjälp bistår vi dig gärna i urvalsprocessen.

Leverans av bilder

DINA BILDER

Bilderna du köper är helt enkelt dina. Inga konstiga bildrättigheter som går ut eller behöver förnyas. Du får använda bilderna i alla kanaler för all framtid.

Stärka varumärket