DRÖNARFOTO

DRÖNARFOTOGRAFERING

Flygfotografering med drönare, för informativa, kreativa och säljande bilder.

Ett perspektiv från ovan ger en överblick som ingen annan vinkel kan ge och öppnar nya möjligheter för dig som bildbeställare. Med bilder eller film från våra drönare kan du få en ny synvinkel på ett objekt eller en plats. Vi fotograferar och filmar för mäklare, arkitekter, byggföretag och tidningar i Göteborg och Sverige.

Drönarfoto över Göteborg

FLYGBILDER

Stillbilden är ett effektivt sätt att kommunicera information och känslouttryck på. Med flygbilder kan du ge betraktaren en tilltalande känsla över en plats eller ett objekt och ge information som är svår att uttrycka i text. Vi fotograferar med drönare för mäklare, arkitekter och företag. Kreativa, säljande och informativa bilder som ger dig nya perspektiv.

FLYGFILM

Visa något som rör sig och det fångar din uppmärksamhet direkt. Tänk sedan att du får följa med på en flygtur över hustaken eller svepa fram över vattnet. Vilken inledning till det som du vill sälja eller informera om. Vi filmar med drönare för mäklare, arkitekter och företag och hjälper dig gärna med hela filmproduktionen.

slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
slide 5
slide 6
slide 7
slide 8
slide 9
slide 10

NYA MÖJLIGHETER

Möjligheterna för drönarfoto är många. Det perspektiv som bilderna ger är ett helt annat än från marken och ger en överblick som är både tilltalande och informativ. Perfekt om du t.ex vill visa upp ett hus för försäljning.

Vi gör även stillbilder och panoraman för specifika höjder som exempelvis kan användas vid 3D-rendering för ett framtida hus. Det ger dig möjlighet att njuta av utsikten innan huset är byggt.

En drönarfotografering är även användbar för platser som i andra fall är svåråtkomliga. Där terrängen är svår eller där det av andra anledningar förkommer begränsningar kan drönaren vara lösningen.

KONTAKTA OSS

Vi är ett team med flera fotografer och filmare som gärna hjälper dig. Detta gör att vi är flexibla och kan ge dig snabb service.

Välkommen med din förfrågan.