Hemsida-bröllop2018-1.jpg
John&Sara133-instagram.jpg
Hemsida-bröllop2018-1.jpg

Bröllop


SCROLL DOWN

Bröllop


TVÅ BRÖLLOPSFOTOGRAFER

 

Att fotografera en sån här dag är något väldigt speciellt och stort att få vara med om. Hannes och Moa heter vi och jobbar tillsammans som bröllopsfotografer. Vi har vår utgångspunkt i Göteborg men tar uppdrag över hela Sverige. Vår stora drivkraft är att fånga det som är äkta. Vi jobbar alltid i tillsammans för att på bästa sätt återberätta er dag. Hör gärna av er till oss och berätta om er själva och ert bröllop.

 
 
 

förnimmelse

 

Vår förhoppning är att ni i många år framöver ska kunna ana dofterna, känna smakerna och höra skratten. Att ni om och om igen ska kunna blicka tillbaka i tacksamhet.

 

 
 

LÖFTET

 

Det här är er dag. En dag som ni många gånger kommer att återvända till i tanken. Att lova varandra kärlek i alla lägen är stort och väl värt att firas.

 
 
 

DUBBELT UPP

 

Vi jobbar alltid i team när vi fotograferar bröllop. Som två fotografer kan vi täcka in en större del av dagen och återberätta historien om er mer fullständigt. I era förberedelser kan vi följa både brud och brudgum på varsitt håll. Under vigseln arbetar vi från olika vinklar och kan därför fånga alla ögonblick med många olika variationer.

 
John&Sara133-instagram.jpg

Bröllop 2


Bröllop 2


 BOKNING

 

Skriv gärna till oss och berätta om er själva och vad ni planerar för er bröllopsdag. Så fort vi har möjlighet kollar vi om vi är tillgängliga den dag ni önskar.