NY HEMSIDA

Mar 25, 2019
Av: Moa Almeräng

VÄLKOMMEN

Äntligen är min nya hemsida publicerad och du är varmt välkommen att besöka den. Wonders photography heter den, nyfödd-,barn- och familjefoto i dokumentär stil. Här nedan kan du läsa lite mer om hur jag tänkt, men om du är otålig kan du klicka dig vidare till hemsidan redan här.

TILL HEMSIDAN

VARFÖR ETT NYTT VARUMÄRKE?

Jag har länge haft en längtan efter att få ge människor bilder som de inte kan ta själva. Alltså bilder på hela familjen tillsammans. Jag vill med mina bilder stanna upp inför det stora och ibland självklara i livet. Jag vill inte romantisera, snarare skala av så att man kan se skönheten i den verklighet vi lever i. Tack vare att vi själva fick barn för lite mer än ett år sedan så har vi rört oss mer i familjekretsar och har därför fått en del förfrågningar kring just barn- och familjefoto. Detta fick mig att ta tag i saken och göra en ny hemsida och ett nytt varumärke.

NYKOMLING

Nykomling är en av de fotograferingar jag gör. Där följer jag familjen i det nya livet som föräldrar under ca 1 1/2 timma. Jag fångar det där allra första och skrynkliga. Gråten, gäspen och de där ögonen som knappt orkar titta. Men framför allt bilder på familjen tillsammans.

BARN

Alla som försökt vet hur svårt det är att fota barn. Det där med att sitta stilla på beställning är inte deras starka sida. Är man själv förälder till barnet så är det förmodligen ännu svårare. Jag tycker att det är väldigt härligt att fota barn utomhus, det finns ju så mycket att upptäcka.

FAMILJ

Många föräldrar har nog hundratals kanske tusentals bilder på sina barn. Men hur många bilder lyckas man få med hela familjen? Troligtvis inte så många. Så varför inte ta med familjen på ett litet äventyr. Jag följer med familjen på en promenad eller på utflykt. Eller varför inte bjuda hem mig för en fotosession mitt i vardagen. Så gör jag det där som är omöjligt att göra själv.

VÄLKOMMEN

Av: Moa Almeräng, Mar 25, 2019