BRÖLLOP 2018

jan 2, 2019
Av: Moa Almeräng

Nu är vi här, ett nytt år har börjat och vi blickar tillbaka i tacksamhet på ett år fyllt av allt det där som livet består av. I början av 2018 fick vi bli föräldrar till en underbar liten tjej och livet tog verkligen en ny vändning på många sätt. Vi har förundrats, gosat, skrattat, sovit för lite, matat, bytt blöjor och pussat hennes sammetskinder. Vi har vaggat, sjungit och kämpat för att få henne att sova och i nästa stund saknat henne för att hon sovit för länge.

I och med detta har vår bröllopssäsong varit något begränsad, men vi är så glada att vi tack vare modiga barnvakter ändå kunde fota några bröllop det här året.

Efter den varmaste sommaren vi någonsin upplevt startade vår bröllopssäsong i augusti. På samtliga fyra bröllop regnade det. Om jag inte missminner mig så har vi under våra fem föregående år som bröllopsfotografer bara fotat ett enda bröllop i regn. Det är ändå ganska bra utdelning. Men vet ni vad? Det spelar ingen roll att det regnar! Det fick den här sommaren bevisa.

Här kommer ett litet urval av bilder från bröllopssäsongen 2018.

Gott nytt år!

Frida & Alexander 11/8 – 2018

Glatt brudpar under paraply Almerang Fotografi Brollopsfotograf
Ett brudfölje som jublar av glädje. Almerang Fotografi
Ett lyckligt brudpar i kyrkan. Almerang Fotografi bröllopsfotograf Göteborg
Gästerna firar brudparet utanför kyrkan

Olivia & Alfred 18/8 – 2018

Liv & Martin 1/9-2018

Elin & David 29/9 – 2018

Av: Moa Almeräng, jan 2, 2019

Senaste inläggen